• Atlas wędzonek i wyrobów domowych

Autor Marta Szydłowska
Data wydania 2024-07-11
Format 17x24,6
Oprawa twarda
Stron 192
Wydawca SBM
Wydanie 1
30.66
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-8348-098-5
EAN 9788383480985
Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.

Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci