• Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

Autor opracowanie zbiorowe
Data wydania 2022-10-26
Format 23,5x28,5
Oprawa twarda
Stron 416
Wydawca Jedność
Wydanie 1
72.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8144-448-4
EAN 9788381444484

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.

Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji.

Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.

Odbiorcy

- osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach

- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady

- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

- wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami

- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci