• Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania

Autor Marta Mieloszyk-Pawelec,Olga Mizera
Data wydania 2022-10-10
Format 14,5x20,8
Oprawa miękka
Stron 304
Wydawca Pascal
Wydanie 1
38.79
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8103-966-6
EAN 9788381039666

Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!

 

Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.

Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?

 

Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką.

Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.

 

Z książki dowiesz się:

• jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania,

• co to jest chronobiologia,

• gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych,

• co jest najlepszym źródłem błonnika,

• jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko.

 

Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości!

 

Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze.

Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień.

Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci