• Hummusy i pasty

Autor Konrad Budzyk
Data wydania 2024-06-04
Format 17,2x24,2
Oprawa twarda
Stron 208
Wydawca Znak JednymSłowem
Wydanie 3
46.19
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-83-240-9981-8
EAN 9788324099818

NOWE WYDANIE BESTSELLERA

Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty

76 inspirujących przepisów na roślinne pasty

Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci