• Kuchnia Polska wer. fancuska

Autor Izabella Byszewska
Data wydania 2018-08-24
Format 17x16
Oprawa twarda
Stron 96
Wydawca Parma Press
Wydanie 1
21.74
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-777-169-3
EAN 9788377771693

Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów - no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego - nalewki owocowe i miody pitne. Wiele tradycyjnych potraw możemy wykonać samemu, wykorzystując przepisy kulinarne zawarte w naszej książce.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci