• Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Tom 2

Autor Artur Bokła,Katarzyna Mikulska
Data wydania 2020-05-15
Format 11,5x19
Oprawa miękka
Stron 156
Wydawca Pascal
Wydanie 1
23.89
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8103-653-5
EAN 9788381036535

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.

W tej części "Kuchni survivalowej" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.

Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Toolbook zawiera:

  • przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej),
  • prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
  • techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
  • filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
  • sól, linijkę calową i centymetrową.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci