• Kuchnia wegańska. Niski indeks glikemiczny

Autor Marta Krawczyk
Data wydania 2024-02-15
Format 17x24,5
Oprawa twarda
Stron 192
Wydawca SBM
Wydanie 1
30.35
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 50 szt.
ISBN 978-83-8348-112-8
EAN 9788383481128
Kuchnia wegańska to inspirujący alternatywny styl życia, myślenia i żywienia. Obecnie istnieje wiele ciekawych wersji dań roślinnych - nie muszą być monotonne i pozbawione atrakcyjności. Możliwość czerpania z bogactw kuchni całego świata oraz dostępność egzotycznych produktów, przypraw i receptur urozmaicają naszą kuchnię.
W książce znajdą Państwo dania wegańskie o niskim indeksie glikemicznym, przeznaczone zarówno dla osób stosujących dietę roślinną, jak i chcących poprawić zdrowie lub zredukować masę ciała. Przepisy uwzględniają wysokość IG oraz ilość porcji. Obejmują między innymi pomysły na szybkie przekąski, kolorowe sałatki, sycące dania główne i pyszne desery.Smacznego!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci