-
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Symbol:
32.04
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 24 - 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | 21 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7720-764-2 |
EAN | 9788377207642 |
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci