• Naturalnie prosto zdrowo smacznie edycja specjalna

Autor Paule Neyrat, Christophe Saintagne, Alain Ducasse
Data wydania 2017-03-17
Format 19,5x25
Oprawa twarda
Stron 380
Wydawca Dwie Siostry
Wydanie 1
Tłumaczenie Elżbieta Derelkowska
79.90
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-64347-37-5
EAN 9788364347375

Edycja specjalna z notesem na zakupy - spisem produktów do przepisów z książki.

Przepisy najwybitniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce. Kuchnia sezonowa dla każdego w najlepszym wydaniu.

Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia - trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden.
Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. „Dziś - mówi - gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana..."
Wraz z byłym szefem kuchni swoich restauracji Christophe'em Saintagne'em i dietetyczką Paule Neyrat Ducasse przełożył tę wizję na 150 pogrupowanych według pór roku prostych i zdrowych przepisów, które zostały uzupełnione o praktyczne porady.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci