• Pakiet Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej

Autor Paulina Borkowska,Beata Anna Dąbrowska
Data wydania 2023-10-06
Format 17,5x23,1
Oprawa twarda
Stron 976
Wydawca WAM
Wydanie 1
102.13
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-277-3832-5
EAN 9788327738325

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej® + domowe sposoby na kiszenie i fermentację

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej®:

  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Zachowaj efekty diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej® do końca życia! Czytając tę książkę, poznasz:

  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • „tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej.

Jedyna na rynku książka zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej®! Znajdziesz w niej:

  • etapy wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
  • 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
  • listę produktów i przykładowe zestawy menu,
  • porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.

W książce "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®" znajdziesz:

  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.

Bestsellerowy zestaw!

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci