• Pasty, dipy, smarowidła, czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko. 60 przepisów na każda okazję

Autor Valesa Schell
Data wydania 2024-09-11
Format 16x21,5
Oprawa Miękka ze skrzydełkami
Stron 160
Wydawca Buchmann
Wydanie 1
41.11
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 50 szt.
ISBN 978-83-8319-952-8
EAN 9788383199528

Ponad 60 przepisów na pasty, smarowidła i kremy idealne na każdą okazję!

Trudno o coś lepszego niż pajda świe­żego chleba posmarowana czymś smakowitym. Ziołowym masełkiem, pastą jajeczną albo pikantnym dynio­wym chutneyem. Bez względu na to, czy lubicie klasyczne, czy też nieco bar­dziej wymyślne smaki, dobra pasta do chleba to coś, co pozwoli wam w mgnie­niu oka przygotować pyszną przekąskę idealną zarówno na szybkie śniadanie, jak i wykwintną kolację z przyjaciółmi.

Książka jednej z ulubionych niemieckich autorek kulinarnych to niewy­czerpane źródło pysznych inspiracji i zachęta do eksperymentowania z nowymi połączeniami i smakami.

Czegóż tu nie ma! Słodko-pikantna pasta z curry, ziemniaczano-serowa ze szczypiorkiem, wiosenny dip z rzodkiewką, dymką i świeżymi ziołami, krem z prażonych pestek dyni! Pasty warzywne, serowe, rybne, wege­tariańskie i wegańskie; słodkie i słone.

Ich receptury zostały opracowane tak, aby zapewnić harmonijne połą­czenie smaków, które najlepiej komponują się z rozmaitymi rodzajami pieczywa, pasują jednak znakomicie także jako dodatek do naleśników, makaronów czy sałatek.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci