• Przysmaki kuchni myśliwskiej

Autor Henryk Dębski
Data wydania 2021-01-25
Format 21,6x29,1
Oprawa twarda
Stron 288
Wydawca Dragon
Wydanie 1
91.48
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-8172-694-8
EAN 9788381726948

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.

Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.

W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci