• Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

Autor Egon Binder
Data wydania 2022-06-21
Format 13x19
Oprawa miękka
Stron 120
Wydawca Multico
Wydanie 6
Seria Zrób to sam
19.36
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-7763-615-2
EAN 9788377636152

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci