• Wszyscy jedzą naleśniki. Książka z przepisami

Autor Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Data wydania 2019-05-15
Format 20x22
Oprawa twarda
Stron 52
Wydawca Druganoga
Wydanie 1
22.75
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-933886-2-2
EAN 9788393388622

Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na mąkę, czy łatwo jest wydoić krowę oraz skąd się bierze masło. Poznacie przepisy na naleśniki z całego świata i przekonacie się, że WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI.
Smacznego!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci