• Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi

Autor opracowanie zbiorowe
Data wydania 2020-10-16
Format 19,5x24
Oprawa twarda
Stron 160
Wydawca Olimp media
Wydanie 1
Brak towaru
26.24
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-7707-255-4
EAN 9788377072554

Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona - wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także ciepłe przekąski, zupy, dania obiadowe oraz desery. Znajdziesz tu przepis na sałatkę z jarmużu, faszerowane ogórki, krem ze szpinaku, quiche z brokułem, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci